Kennismaking pakket Cocos Pineapple
Kennismaking pakket Cocos Pineapple

Maak kennis met de Cocos/pineapple range, lekker voordelig!

€ 26,03
€ 24,00
Prijs per Pakket

 

Aantal: 
Bestellen

Cocos pineapple

Een echte killer in de zomer, lekker hoog in de koohlydraten waardoor de vissen energie krijgen! Laag in de benutbare eiwitten 13,7% en weinig vet 4,85% waardoor je in de warme maanden wel energie geeft maar ze niet verzadigd. 

Nu denk je waarschijnlijk: als die bol zo schraal is dan zou hij in de winter ook wel goed zijn.....!? Dat klopt! Ook in de winter is dit een echte vang bol. De vis eet weinig in de winter en is heel snel verzadigd. Doordat er weinig voedingstoffen in deze boilie zitten zal hij dan ook niet snel verzadigen en hij is ook nog eens licht verteerbaar door onder andere de cocos rasp die we er in verwerken. 

Een fantastische geur die de karper snel aan zal spreken, en een heerlijke smaak waardoor de karper er van blijft snoepen. 

Het kunnen natuurlijk niet alleen maar voordelen zijn met schraal aas, en dat ga je merken als je hem in een voercamapgne gaat gebruiken. Doordat de boilie zo schraal is zal de vis er niet snel voor terugkomen en heeft het dus niet zo veel zin om deze in te zetten op een voerplek die je weken, al dan niet maanden wil onderhouden. Instant is het een echte topper! Om een voerplek op te starten kunnen wij ons geen betere boilie indenken, maar wil je blijven vangen op een plek dan ben je genoodzaakt om het te combineren met een van onze andere top bollen zoals de Spicy krill bijvoorbeeld.

Met dit kennismakingspakket willen we jou graag voorstellen aan onze gehele Cocos Pineapple range.

In dit pakket vind je de volgende producten:

* 2.5KG Cocos pineapple boilie's.
1 pot Cocos pineapple pop ups.
* 1 pot Cocos pineapple bait dip.