Danny Kwakman

Foto
Hallo allemaal,

Ik ben Danny Kwakman, op het moment van schrijven 25 jaar oud en woon sinds begin dit jaar samen met m’n vriendin in Volendam Noord-Holland.

Voor de kost ben ik werkzaam op de markt als visverkoper en toekomstig zelfstandige.

Ik vis inmiddels al ruim 10 jaar serieus op karper en denk dat het ‘spelletje’ nooit meer gaat vervelen. Vanaf kleins af aan ging ik met m’n opa mee naar de parkvijver in de buurt, al snel werd de vaste stok ingeruild voor een werphengel en was ik niet meer weg te slaan van de waterkant, de eerste karpers vonden dan ook snel het net.

In de loop der jaren ben ik toch wel uitgegroeid tot een fanatieke karpervisser en probeer ik ondanks m’n drukke baan op de markt zoveel mogelijk nachten aan het water door te brengen en dat ook te combineren met de nodige trips naar ‘het karper land’ Frankrijk.

Openbare wateren en groot water visserij is voor mij echt iets dat me het meeste trekt, betaalwateren en kleine putjes worden dan ook snel overgeslagen. Al is dat met de neefjes en/of buurjongetjes natuurlijk altijd geweldig. Hoe zijn we zelf begonnen... de jeugd heeft de toekomst ;)

Via teamlid Bob ben ik in contact gekomen met verse bollen, dus aan het vertrouwen van het aas zal het niet liggen! Ik ben er zelf groot liefhebber van om een zoetige en vismeelachtige boilie te mixen, om zo een grotere groep vissen te bereiken en voer een stek dan ook altijd een paar dagen stevig aan voor ik ga vissen.
Het geeft vertrouwen voor jezelf, maar ook voor de vissen.

Wil je mij volgen op Facebook of Instagram, je kunt me vinden onder mijn naam Danny Kwakman.
Vragen? Geen probleem!

Tot snel en vang een bak!

Danny.