Kennismaking pakket Spicy Krill
Kennismaking pakket Spicy Krill

Maak kennis met de Spicy krill range, lekker voordelig!

€ 30,28
€ 27,50
Prijs per pakket

 

Aantal: 
Bestellen

Spicy Krill

Een boilie die je het gehele jaar goed in kan zetten. Door het relatief hoge benutbare eiwigehalte van 16,8% en zijn vetgehalte van 5,1% is hij niet te zwaar voor de vis maar heeft hij er wel wat aan.

Door de enorme dosering krillmeel die er in zit, welke is aangevuld met een aantal licht verteerbare producten, zal de vis het aas dan ook weer snel uitscheiten en zul je ze niet heel snel verzadigen. Zo kan je hem zowel in de zomer als in de winter gebruiken (mits je rekening houd met de voer hoeveelheden) In het voor en najaar is dat exact hetzelfde, vet is in het najaar goed voor de ''vet reserves'' die de vis aanlegt voor de winter, in het voorjaar is het eiwit nodig om zich klaar te stomen voor de paai. Deze boilie zit goed in de koolhydraten waardoor je in de zomer de vissen ook nog op het aas kan krijgen! 

Kortom: deze boilie kan je het hele jaar lekker inzetten en is ook heel goed te combineren met een zoete (koolhydraat rijke) boilie uit ons assotiment, zoals de Sweet cream& peach of de Cocos Pineapple.

Met dit kennismakingspakket willen we jou graag voorstellen aan de gehele Spicy Krill range.

In dit pakket vind je de volgende producten:

* 2.5KG spicy krill boilie's.
* 1 pot spicy krill pop ups.
* 1 pot spicy krill bait dip.