Spicy Krill Readymade (2,5 kg)
Spicy Krill Readymade (2,5 kg)

Verkrijgbaar in de diameters 18 & 22mm

€ 17,38
Prijs per 2,5KG

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Spicy krill

Een boilie die je het gehele jaar goed in kan zetten. Door het relatief hoge bunutbare eiwigehalte van 16,8% en zijn vetgehalte van 5,1% is hij niet te zwaar voor de vis maar heeft hij er wel wat aan.

Door de enorme dosering krillmeel die er in zit, welke is aangevuld met een aantal licht verteerbare producten, zal de vis het aas dan ook weer snel uitschijten en zal hij niet heel snel verzadigen. Zo kan je hem zowel in de zomer, als in de winter gebruiken (mits je rekening houd met de voerhoeveelheden). In het voor en najaar is dat exact hetzelfde. Vet is in het najaar goed voor de ''vet reserves'' die de vis aanlegt voor de winter, in het voorjaar is het eiwit nodig om zich klaar te stomen voor de paai. Hij zit goed in de koolhysdaten waardoor je in de zomer de vissen ook nog op het aas kan krijgen! 

Kortom: deze boilie kan je het hele jaar lekker inzetten en is ook heel goed te combineren met een zoete (koolhydraat rijke) boilie uit ons assotiment zoals de Sweet Cream&Peach of de Cocos Pineapple.
 

Aantal

Prijs per 2,5KG (incl. btw)

1 of meer

€ 17,38

10 of meer

€ 17,38  € 15,88